søndag 22. februar 2009

An egg buggy on a rainy day

I dag har det regnet uten stopp helt fra morgenen av, så det har blitt en skikkelig innedag for hele familien. Tomas og Mattis har begynt å designe en "egg buggy" som skal presenteres på en Science Fair 17. april. Tomas skal være mye borte fremover, og så skal vi til Thailand på ferie i Spring Break, så de må begynne i god tid. Mattis mente selv at dette prosjektet var for litt "older kids," og vi er i grunnen enig med ham i det. Egg buggyen skal kjøre ned en rampe med et rått egg, og det er om å gjøre at buggyen kjører fort og at egget ikke knuser. Mattis er veldig klar på at han ikke trenger å vinne, men at vi bare må gjøre vårt beste. Litt uvant fra ham, som vanligvis er veldig konkurranseorientert.

Emil har vært hos Martin og lekt stort sett hele dagen. Han blir lykkelig som få når det regner, for da trenger han ikke leke ute. "Mamma, jeg er en innegutt, vettu!"
Dette bildet har ingenting med dagen i dag å gjøre, det er fra julekonserten på skolen, da Emil og de andre Wombatsene sang Rudolph the Red Nosed Raindeer. Jeg bare elsker det bildet.


Ingen kommentarer: