søndag 8. februar 2009

Gamle bilder

I dag har vi hatt en temmelig slapp søndag. Mattis har klaget over vondt i hodet, både i går og i dag, så han har holdt seg inne. Dessverre, for det er nydelig vårvær ute. Vi trenger ikke boblejakker lenger, og det er varmt og sola skinner. Emil har vært masse ute i dag, og lekt med Martin. Våre gode venner flyttet fra nabolaget til Dubai i november, men inn i huset deres flyttet en kollega av Tomas fra Veritas. Deres eldste sønn, altså Martin, går i klassen til Emil, og de er helt lykkelige over å bo så nærme hverandre. Martin er en av Emils to bestevenner.

Her er de i stua vår for et par uker siden. De hyler "she's coming, she's coming!" fordi Mina the Menace er på vei mot dem for å ødelegge Legoen de har bygd. Emil blir ganske frustret på henne noen ganger. Han bygger noen greier som hun kan ødelegge, og detter det litt bort fra der han selv leker, men hun er ikke primært interessert i å ødelegge byggverk, men å leke med Emil.





Her er noen bilder fra februar i fjor. Emil og Mattis på vei hjem fra bursdagsselskap (Martin sitt faktisk).




















Og her er to bilder fra januar i fjor, fra et fjell og skisenter som heter Muju. Bare for å vise at vi har snø, vi også. Vi må kjøre noen timer da...









Ingen kommentarer: