onsdag 13. mai 2009

Utecafé i dag

Det er nesten så jeg ikke kan tro det, men vi har altså fått en utecafé her i Okpo, Kim's Garden. Det er kjempefint der, og i dag hadde vi det så koselig at vi tilga at det var temmelig mye surr med bestillingene. Her er noen av mine venninner: Vibeke fra Norge, Andrea fra Romania, Kholoud fra Egypt/Bahrain, Karen fra Norge. Mirto fra Hellas tar bilde. Ser ikke dette koselig ut på en onsdags morgen?

Mina fant en solstol som hun gjerne vill ligge og kose seg litt i, samtidig som hun fikk lit kos av Martine.Må ha med et bilde av bare Mina også, for farmor etterlyste det.Vi må forbi butikken på vei hjem fra skolen,og nå som det er så varmt hender det at det blir en is på Mattis og Emil. På fredag fikk Mina sin første iskrem, og det var stor stas.

Når det gjelder den kaka i ettårsdagen vi var i for litt siden, så har det vært spekulert i om den var ekte eller ei. Jeg har gjort research, og det viser seg at kaker i slike selskaper vanligvis er av plast, men dette var et luksusselskap, så kaka var faktisk ekte. Det forklarer ikke hvorfor vi ikke fikk smake!